Menu

Veilig bestellen en betalen

Veiligheid
Bij I&I kun je veilig online winkelen.
Onze website is beveiligd door middel van een zogenaamd SSL certificaat. Dit betekent dat pagina’s waarop persoonsgegevens getoond of ingevuld moeten worden, beveiligd zijn. Dit is herkenbaar aan “HTTPS” en/of “een slotje” aan de boven -of onderkant van de webpagina. Mocht je deze beveiliging niet zien, ga dan niet over tot betaling.
Naast bovenstaande technische beveiliging zijn onze algemene voorwaarden vastgesteld op basis van de door de consumentenbond vastgestelde eisen ten aanzien van digitale winkels.

Bestellen
 I&I is een online winkel, waar je alleen via onze website bestellingen kunt plaatsen.
Om een bestelling te kunnen plaatsen, heb je een account nodig. Hierbij vul je eenmalig je naam, adres en contactgegevens in. Wanneer je eenmaal een account hebt aangemaakt, kun je een volgende keer eenvoudiger bestellen. Dan kun je inloggen met je emailadres en je zelf gekozen wachtwoord.
Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bevestigingsemail.
De status van je bestelling is te volgen via een Track en Trace nummer, welke je eveneens per email toegezonden krijgt.
Wil je de geplaatste bestelling annuleren, stuur ons dan zo spoedig mogelijk een email.

 

Betalen
Wij bieden momenteel de volgende betaalmethoden aan;

 

Betalen met een cadeaubon of kortingsbon
Elke cadeaubon en elke kortingsbon heeft een unieke code. Tijdens het bestelproces kan deze code worden ingevuld. De waarde of korting van de bon zal dan in mindering gebracht worden op de prijs van je aankoop. Zie voor meer informatie over cadeaubonnen de rubriek Cadeauservice