Menu

I&I exclusives. Elke dag bijzonder…..

champagne

Ontstaan I&I
I&I is opgericht door hartsvriendinnen Irma en Ireen (I&I). Ze zijn beide een tikkeltje excentriek en eigenwijs en hebben een passie voor het reizen over de hele wereld. Hierbij zijn ze continu op zoek naar stijlvolle sieraden en verrassende accessoires. In eerste instantie alleen voor zichzelf, maar gaandeweg ook steeds meer voor anderen. Vrienden en bekenden werden steeds nieuwsgieriger naar de nieuwe “vondsten” en begonnen ook vaker een bestelling mee te geven. Zo breidde de collectie zich steeds meer uit en groeide de bekendheid. Een logische vervolgstap was het oprichten van deze webwinkel, waarmee nu iedereen de  “exclusives” in huis kan halen.

Brenda Vrieze

Het assortiment
Ben jij die zelfbewuste vrouw die er graag goed uitziet? Vind je het belangrijk dat je kleding en accessoires een passend geheel vormen? Mogen sieraden van jou de nodige aandacht trekken en geniet je ervan als alle ogen vol bewondering op jou gericht zijn? Dan ben jij bij ons op de juiste plek!

In de winkel van I&I vind je een bijzondere collectie sieraden en accessoires. Wij selecteren en produceren in kleine oplages, op basis van onze eigen smaak. En omdat de smaak nogal uiteen kan lopen én niet doorsnee is, zul je veel verschillende en bijzondere stijlen tegenkomen. Het uitgangspunt is; uniek, onderscheidend en verrassend te zijn. Met wat je bij I&I koopt, daar wil je niet “Jan en Alleman” mee zien lopen, maar Jan jou wel:-).

Sieraden
Alle sieraden zijn ambachtelijk vervaardigd en van hoogwaardige materialen. Soms in een mix met edelstenen, maar ook van puur zilver of verguld zilver. Tenzij anders vermeld, zijn de sieraden gemaakt van 925 sterling zilver (92,5% puur zilver) en 18 karaats goud.
Wij hechten er aan dat de producten op een verantwoorde wijze worden geproduceerd. Zie ook de rubriek “Herkomst Sieraden”.

Onder ‘Collecties’ vindt je onze eigen en samengestelde sieradenlijnen. Zoals de ‘Onix-lijn’, waarbij zilver en zwarte onyx stijlvol wordt gecombineerd; de ‘Silver Chain-lijn, die bestaat uit prachtig vorm gegeven schakels in geborsteld zilver of de ‘Nostalgia lijn’, die inhaakt op de toenemende belangstelling voor de retro stijl.

Accessoires
Als accessoires kom je o.a. sjaals, tassen en handige gebruiksvoorwerpen tegen. Deze zijn bijna allemaal handgemaakt. Daarnaast heeft I&I ook een collectie accessoires die gemaakt zijn van recycle producten. Deze laatste vindt je terug in de categorie “Second Life”. Ook hier hebben wij gekozen voor een partner waarbij er fairtrade geproduceerd wordt. Zie ook “Herkomst Accessoires”.

Ideas and inspiration
Een sieraad geeft je de mogelijkheid je eigen stijl en persoonlijkheid te accentueren. In de rubriek ideas&inspiration wordt dit visueel gemaakt. Deze rubriek is voorzien van prachtige fotografie en hier kun je ideeën opdoen voor mogelijke combinaties. Je ziet bijvoorbeeld hoe oorbellen een sjaal beter doen laten uitkomen of andersom.

Er is altijd meer te ontdekken….
Regelmatig gaat I&I weer op reis; op zoek naar bijzondere sieraden en accessoires en om de productie van de nieuwe eigen ontwerpen te begeleiden.
Als je het leuk vindt melding te krijgen van onze avonturen en de nieuwe producten, dan kun je je abonneren op de nieuwsbrief.

De fotografie op onze website wordt verzorgd door “Hole in the Dyke” in de persoon van Johan Vorenkamp.

Voor nu: veel shopplezier!!

Quotes

“De passie voor sieraden, andere culturen en reizen, zit bij ons beiden al van jongs af aan in het bloed”.

“Bijna alles wat je bij ons in de webwinkel ziet is handgemaakt en met veel zorg en aandacht uitgezocht”.

“Het mooie van I & I is, dat elk product zijn eigen verhaal vertelt. Zo komt de wereld van ver, bij je thuis”.

“I&I is één groot creatief proces.  Heerlijk om weer op reis te gaan, nieuwe inkopen te doen en nieuwe sieraden te maken”.