Menu

Online shoppen, thuis passen juli 19, 2015

Soraya Purple

Soraya Purple

Sirte Green

Sirte Green

Mare Green

Mare Green

Alleen of samen. Alleen de oorbellen of de oorbellen in combinatie met sjaal of tas. Alles kan. Maar niet alles kan bij elkaar. Ideeën en inspiratie. Daar begint het mee. De rest moet je zelf doen.


We denken ook aan mannen… juli 18, 2015

Mannen en sieraden. Lang was het vloeken in de kerk. Tijden zijn veranderd. Of misschien zijn de mannen  veranderd. Mannen zijn al lang modieus en besteden meer tijd en aandacht aan hun uiterlijk. Sieraden horen daar gelukkig al lang bij.

Nova Grey

Nova Grey

Nova Blue

Nova Blue

Morris

Morris


Verrassende combinatie juli 17, 2015

Natuurlijk zijn we het meest trots op onze sieraden. De combinatie van eigen ontwerp en ambachtelijke productie garandeert een onderscheidende uitstraling. Behalve de exclusieve sieraden met daarbij onze eigen collecties hebben we een aantal lijnen in leuke tassen en bijzondere sjaals. Grote kans op verrassende combinaties.

Devon Ruby

Devon Ruby

Florence

Florence

Ruby

Ruby

Marit

Marit


‘Exclusives’ voor jong en oud juli 16, 2015

Sieraden zijn voor alle leeftijden. Hoewel smaken natuurlijk verschillen. Gelukkig merken we dat ook de jongere doelgroep onze sieraden steeds meer omarmt en dat inclusief onze eigen retro lijn.

SONY DSC

Elipse S Rose

SONY DSC

Elipse S Blue

SONY DSC

Rosie

SONY DSC

Dawn


Nieuwe hippies

Misti

Misti

Belice

Belice

Uva Blue

Uva Blue

Barchetta

Barchetta

Oude tijden herleven. Onze Nostalgia-lijn slaat geweldig aan. Dat geldt ook voor de prachtige wollen sjaals. Voor de oude hippies geldt trouwens hetzelfde. Hoe leuk is het om iets nieuws in de kast te hebben met het gevoel van vroeger.