Menu

Disclaimer

Deze website is eigendom van I&I exclusives. Het is niet toegestaan om (delen van) deze website te kopiƫren, op te slaan of openbaar te maken, anders dan voor persoonlijk, niet-commerciƫel gebruik, zonder schriftelijke toestemming van I&I exclusives. De afbeeldingen, teksten en de overige grafische vormgeving van deze website zijn auteursrechtelijk beschermd.

Aan deze website heeft I&I exclusives veel aandacht besteed. De informatie op deze website wordt regelmatig gecontroleerd. Toch kan het voorkomen dat er onjuiste of onvolledige informatie wordt verstrekt, hetzij door de invoer van gegevens, hetzij door technische oorzaken. Hiervoor kan I&I exclusives niet aansprakelijk worden gesteld. Wij zullen eventuele onvolkomenheden na constatering zo spoedig mogelijk herstellen, zonder hiervoor enige aansprakelijkheid te accepteren.

I&I exclusives behoudt zich het recht, om met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving vooraf, wijzigingen op deze website, waaronder ook in de algemene voorwaarden, door te voeren.

I&I exclusives is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 59778490
Het BTW-nummer van I&I exclusives is: 86559588B02

Heb je vragen of wil je advies?
Stuur je e-mail naar info@ii-exclusives.nl of bel tijdens kantooruren het volgende nummer 0031- (0)50 5267137 of 0031- (0)6 55892453