Menu

Cadeauservice
Alle sieraden worden standaard in een chique zwart sieradendoosje en satijnen cadeauzakje verpakt. Feestelijk voor jou om te ontvangen en makkelijk als je het aan een ander wilt geven.

De bestelling kan ook rechtstreeks naar iemand anders gestuurd worden. Tijdens de bestelprocedure kan het adres van de gewenste ontvanger ingevuld worden.

Cadeaubonnen
Ben je voor een ander aan het shoppen en weet je niet te kiezen? Of heb je geen tijd meer om een cadeau te kopen? Dan bestaat er de mogelijkheid van een cadeaubon. Altijd leuk om te krijgen, maar ook om te geven.

Bij de rubriek cadeaubonnen kun je kiezen voor een bon met de door jou gewenste waarde. Tijdens het bestelproces  kun je aangeven naar welk adres de bon gestuurd moet worden. De bon zal dan digitaal verstuurd worden naar het gewenste adres. Tevens bestaat er de mogelijkheid een persoonlijke tekst toe te voegen.  Onderaan op de cadeaubon staan de voorwaarden voor verzilvering kort omschreven. Voor een meer uitgebreide beschrijving, zie hier onder.

Voorwaarden cadeaubonnen

  • De cadeaubon staat niet op naam en is overdraagbaar.
  • De cadeaubon heeft een onbeperkte geldigheidsduur.
  • De cadeaubon is voorzien van een unieke code, die eenmalig gebruikt kan worden.
  • Heb je meerdere bonnen gekregen en wil je deze bij 1 bestelling verzilveren stuur ons dan een email met dit verzoek. Je ontvangt dan in plaats van 2 unieke codes 1 nieuwe code.
  • De prijs van de bestelling wordt verminderd met de waarde van de cadeaubon.
  • De cadeaubon is niet inwisselbaar voor contanten. Een resterend tegoed zal niet uitgekeerd of verrekend worden.
  • In geval van retourneren van de aankoop zal de oorspronkelijke waarde van de cadeaubon weer geactiveerd worden.